FIRST TUESDAY
OSLO

First Tuesday forrige konferanser

Kom til konferansen med ensartede t-skjorter med trykk. Printoz har t-skjorte med trykk, velg din logo eller din egen tekst.

First Tuesday den 4. september 2012


Nærmere 400 medlemmer deltok på arrangementet på Rockefeller.
De kunne glede seg over gode foredrag og en frisk paneldebatt.
Det var som vanlig god stemning, og utmerkede nettverksmuligheter.


Mer informasjon om dette, vil bli sendt ut til alle våre 5.000 medlemmer.

First Tuesday 30. august 2011

Sosiale medier er stedet der trender skapes, lever og brutalt blir slått ned – på få minutter.

Det er ingen tvil om at sosiale medier har endret verden, og vil fortsette å gjøre det, men bruken er i stadig endring. Bloggere kommer og går, regimer faller eller blir gjenvalgt, og noen får rent vann.

Google lanserer også Google + i disse dager, er det Facebook på nytt eller noe helt annet? Dette blir en spennende kveld med inspirerende taler fra flere kjente ansikter i blogosfæren, gode nettverksmuligheter og litt faglig påfyll om trendene innen teamet.

Innovativ helaften den 8. mars

 Key Note ved Tania Ellis

I samarbeid med Innovasjon Norge har First Tuesday gleden av å invitere deg til en meget spennende og innovativ helaften på selve kvinnedagen.

Torsdag 8. mars braker det løs på Rockefeller, og for å få plass til en utvidet og sammensatt meny åpner vi dørene allerede kl 16.30. Vi er stolte over å presentere kveldens hovedforedragsholder: Tania Ellis som vil holde foredraget; “Bærekraftig business – for en bedre bunnlinje og en bedre verden”.Innovativ helaften den 8. mars – Key Note ved Tania Ellis

First Tuesday inviterer til Rockefeller 30. november 

Kveldens tema “Er lek nøkkelen til suksess” blir behørig omtalt av inspirerende foredragsholdere. Det vil også bli rikelig med minglemuligheter både i mingletimen i begynnelsen, i pausen og etter arrangementet. Dørene åpner kl 18:00, foredragene starter kl 19:00.

First Tuesday ønsker alle våre 7.000 medlemmer velkommen en spennende aften på Rockefeller. Høstens siste First Tuesday går av stabelen tirsdag 30. november. 

I samarbeid med våre partnere lager vi denne gang en kveld under tittelen: kan man leke seg til suksess? Dermed er det duket for flere eventyrlige historier. Vi har blant annet invitert et av de beste eksemplene på at lek kan være en viktig ingrediens, nemlig Moods of Norway.